Saturday, November 28, 2009



actually, article ni aku penah post kat qalamkami.wordpress.com sebelum aku ada blog sendiri. tapi seperti yang aku penah mention sebelum ni, kalau kita ada ilmu or pengalaman, apa salahnya kita share bersama2. :)

“And don’t be weak in the pursuit of the enemy; if you are suffering (hardships)then surely, they (too) are suffering (hardships) as you are suffering, BUT you have a hope from ALLAH (for the reward, i.e. Paradise) that for which they hope not ; and ALLAH is Ever All-knowing, All-Wise.” (An-Nisa : 104)
“Verily, there has come unto you a Messenger (Muhammad S.A.W.) from amongst yourselves (i.e. whom you know well). It grieves him that you should receive any injury or difficulty. He (Muhammad S.A.W.) is anxious over you (to be rightly guided, to repent to ALLAH S.W.T., and beg HIM to pardon and forgives your sins in order that you may enter Paradise and be saved from the punishment of the Hell) ; for the believers (he S.A.W. is) full of pity, kind and merciful. But if they turn away, say (O Muhammad s.a.w.) : ALLAH is sufficient

Posted by Posted by zabed at 11:54 PM
Categories:

0 comments  

Assalamualaikum para pembaca (gila skema)

pergh. punya lah aku ambil masa nak buat blog, akhirnya Alhamdulillah dapat jugak aku buat satu blog. sekali lagi Alhamdulillah. cita2 aku tercapai. banyak gak motif2/tujuan kenapa aku nak buat blog. tapi itu korang sendiri la judge blog aku ni camana. InsyaAllah, aku cube update blog aku dari semasa ke semasa. bukan aku nak perasan aku ni macam penulis blog yang famous2 tuh

Posted by Posted by zabed at 10:52 PM
Categories:

0 comments  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>